Arteon og Arteon Shooting Brake

Arteon

Man genkender straks Arteon, som leverer et klart statement med sit design og den flydende silhuet. Tag plads i bilen, og lad dig begejstre af det elegante interiør og den intuitive betjening.

Designet af Arteon er ekstravagant og puristisk – den sportslige limousine leverer et klart statement. Hvis du vil give din nye Arteon et ekstra strejf af elegance eller dynamik, kan du vælge udstyrsvarianten Elegance eller R-Line, der omfatter specifikke detaljer. Det er ikke blot udvendigt, at Arteon imponerer. Interiøret er indbydende komfortabelt, og i den store kabine oplever du luksuriøs komfort. Alle betjeningselementer er rettet mod dig, og de harmoniske afstemte farver og materialer sørger for en førsteklasses atmosfære. Med dette interiør kan du nyde hvert eneste øjeblik af turen.

Se priser på Arteon

Læs mere om Arteon

 

Arteon Shooting Brake – mere plads til elegance og komfort

Fra fronten med den brede kølergrill og den stilfulde taglinje til den imponerende bagagerumsvolumen – med sit nye design viser Arteon Shooting Brake, hvordan eksklusivitet og praktiske egenskaber kan kombineres på højeste niveau.

Arteon Shooting Brake er niveauet større end Arteon, og med det markante design af bagenden skiller Arteon Shooting Brake sig ud i klassen. Også baglygterne i det nye LED-design fremhæver Arteon Shooting Brakes markante bagende med sin progressive lyssignatur. Her frembringer LED-elementerne en 3D-effekt og skifter mellem baglys og stoplys ved opbremsning. Ligesom i Arteon er der også kredset for interiøret i Arteon Shooting Brake. Med fokus på komfort, plads og elegant design byder Arteon Shooting Brake dig velkommen.

Se priser på Arteon Shooting Brake

Læs mere om Arteon Shooting Brake

 

Arteon – imponerende design