Den nye Polo - Mere end bare en lille bil

Hvem siger, at du ikke kan forvente dig store features i en mindre bil? Den nye Polo, der kommer til priser fra kr. 189.995,-* er mere end bare en lille bil. Poloens gode køreegenskaber, rummelighed og høje komfortniveau får den lille bil at levere en voksen køreoplevelse. Den nye Polo er spækket med udstyr, som gør din køreoplevelse mere sikker, praktisk og ikke mindst komfortabel.

Se priser på den nye Polo


Attraktive privatleasingpriser på den nye Polo
Der er mange fordele ved Volkswagen Privatleasing. Med Volkswagen Privatleasing kan du lease din drømmebil med en attraktiv udbetaling og til en fast, lav ydelse hver måned. Som en ekstra fordel er din leasingaftale og de viste priser altid inkl. en service- og vedligeholdelsesaftale. Du kan nu også privatlease den nye Polo til attraktive priser fra 2.899,-/md og udbetaling på kr. 10.000,-.**

Se privatleasingpriser på den nye Polo


Imponerende design og teknologi
Den nye Polo imponerer også, når det kommer til progressivt design og intelligent teknologi. Den nye Polo viser sin personlighed allerede ved første blik. Her er det især den nydesignede front med LED-lysstriben mellem forlygterne i kombination med IQ.LIGHT - LED-Matrix-forlygterne (ekstraudstyr), der er iøjnefaldende. Også indvendigt imponerer den nye Polo, der som standardudstyr kommer med et stort udvalg af udstyrshighlights som fx det overskuelige Digital Cockpit og Composition radioen, som hjælper med at gøre din køretur fra A til B så komfortabel som muligt. Hop ind!

Læs mere om den nye Polo

Individualisering af den nye Polo
Du kan få din Polo præcis, som du vil have den. Polo fås i flere udstyrsvarianter, og du kan selv bestemme hvilken Polo, der passer bedst til dine behov. Du har desuden også muligheden for at tilvælge ekstraudstyr til din Polo, så den bliver præcis som du ønsker det. Du kan eksempelvis vælge den elegant Polo Life, som kan fås med både manuelt eller automatisk gear. Hvis du har behov for mere drivkraft, så er den nye Polo R-Line måske løsningen for dig. Mulighederne er mange. Valget er dit!.

Byg din nye Polo

 

*Polo 1,0 TSI 5G 80 hk. Forbrug v. bl. kørsel: 17,9 km/l. CO2-udslip: 127 g/km. A+. Bilen er vist med ekstraudstyr.
**Privatleasing via Volkswagen Semler Finans. Pris pr. md. fra kr. 2.899,-. Udbetaling kr. 10.000,-. Omkostning ved tilbagelevering af bilen 600 kr. Samlede omk. for 36 mdr./15.000 km/år fra kr. 114.964,-. Positiv kreditvurdering, køb af kaskoforsikring og betaling via BS forudsættes. Bindingsperiode 12 måneder. Ekskl. dækaftale, forsikring og grøn ejerafgift. Bilen er vist med ekstraudstyr.