Volkswagen SUV til alle

SUV er en forkortelse af Sport Utility Vehicle. Det store karrosseri og den gode plads er en fordel, men det er komforten, der gør SUV-oplevelsen helt speciel. I en SUV sidder du højt og har et perfekt overblik, og det er tilmed også let at komme ind og ud af bilen. Hos Volkswagen tilbyder vi en SUV til enhvers behov.

Taigo, T-Cross og T-Roc. Foruden det fælles forbogstav hører de alle til kategorien SUV'er og crossovere. Stærke linjer, stor anvendelighed, og et godt udsyn fra en høj siddeposition er lidt af det, modellerne byder på. Og så kommer de alle med hurtig levering. Gå på opdagelse i den populære modelkategori og få et overblik over både designforskelle, valg af udstyr, digitale muligheder og meget mere.

 

b8cbdc38-9290-4fff-b1c8-15f2a87c315f_637914085396455512.jpg

Taigo

Den nye Taigo er med til at kombinere følelsen fra den velkendte crossover, og køredynamikken fra den sportslige coupé. Taigo er for dig, som hverken ønsker at opgive den praktiske rummelighed, den høje siddeposition og den optimale komfort fra SUV'en, på trods af ønsket om at køre i en coupé.Den nye Taigo kommer med et digitalt cockpit som standard, og tilbyder ekstra benplads på bagsæderne over T-Cross, takket være bilens ekstra længde.

Læs mere om Taigo eller Se priser på Taigo

 

 

T-Cross

Den alsidige T-Cross rummer alt det praktiske fra en større SUV, men er komprimeret ned til en mere kompakt løsning. Kabinen i T-Cross har takket være den forhøjede siddeposition en behagelig følelse af frihed og kan tilpasses fleksibelt. Bilen byder på masser af plads til passagerer, bagage og spontane planer.Som standard kan bagsæderne justeres, så bagagerumsvolumen varierer fra 385 liter til 455 liter alt efter sædernes position, hvilket er større end det i T-Roc.

Læs mere om T-Cross eller Se priser på T-Cross

b8cbdc38-9290-4fff-b1c8-15f2a87c315f_637914086370483754.jpg

 

 

b8cbdc38-9290-4fff-b1c8-15f2a87c315f_637914087126420582.jpg

T-Roc

Den nye T-Roc har en selvsikker fremtoning og understreger sin stærke personlighed med et skærpet udvendigt design, et nyt niveau af kvalitet og design i kabinen og de opgraderede tekniske features. Hvor Taigo og T-Cross deler platform med Polo, deler den nye T-Roc platform med Golf, hvilket gør bilen lidt større og mere rummelig.

Fælles for alle T-Roc udstyrsvarianterne er at de alle kommer med en række assistentsystemer som Park Assist, Light Assist og Front Assist som standard.

Læs mere om T-Roc eller Se priser på T-Roc

 

Book en prøvetur

At vælge ny bil er både en stor og til tider svær beslutning. Derfor skal du selvfølgelig have de bedste forudsætninger for at vælge helt rigtigt. En prøvekørsel giver nogle vigtige indikationer på, om bilen opfylder de krav og ønsker, du har.

Book din prøvetur i dag, så du kan opleve, hvordan det er at sidde bag rattet i den SUV eller crossover, som du har udset dig. Ved at booke en prøvetur online slipper du også for unødig ventetid hos din lokale Volkswagen-forhandler.

Book en prøvetur